Det svenska Kronprinsessparet har varit på besök i Nerja. Dagstidningen Diario SUR uppger idag att Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Nerja i augusti.

Som Svenska Magasinet tidigare har berättat har det spekulerats om att det svenska Kronprinsessparet har köpt hus i Nerja. The Olive Press uppgav i förra veckan att att det svenska Kronprinsessparet köpt ett stort hus med utsikt över Medelhavet och Nerjas kända utsiktsplats balkong Europa. En uppgift som det svenska hovet inte kände till…

I dag skriver Diario SUR att Victoria och Daniel besökte Nerja under några dagar i augusti, ett besök som gick helt obemärkt förbi. Först nu har detaljer kring besöket läckt ut.

Sedan tre år tillbaka ägs en fastighet på calle Carabeo (bilden) av en kvinna som heter Ana och hennes svenske man. Enligt Diario SUR har Ana tidigare varit gift med den svenska drottningen Silvas bror.

Annons

Enligt tidningen har Kronprinsess-besöket bekräftats av ett flertal källor.
”De tillbringade några dagar här i somras men det var av helt privat natur, det handlade inte om något officiellt besök”, säger en ägare till en butik mitt emot fastigheten.

Fastigheten på calle Carabeo köptes 2008 för en miljon euro. Den är på två plan och har en fantastisk utsikt. Här finns en stor trädgård med swimmingpool.