En bil kolliderade på måndagsförmiddagen med en palm på avenida del Golf i bostadsområdet Riviera del Sol i Mijas Costa. Föraren avled vid kollisionen som inträffade klockan 10.30.
Flera samtal kom in till 112 i samband med händelsen och att en person var allvarligt skadad, skriver Junta de Andalucía i ett pressmeddelande.

När räddningstjänst och ambulans kom till platsen kunde de bara bekräfta att personen var död. Vid kollisionen ska personen ha ådragit sig slag mot huvud och bröst.

Ytterligare en dödsolycka inträffade på måndagen klockan 14.15 på A-355:an i Monda kommun i färdriktning Marbella. En 63-årig man på motorcykel omkom vid singelolyckan.

På söndagskvällen inträffade en olycka då två personbilar kolliderade i Urbanización Mijas Golf. Totalt fem personer skadades, samtliga män mellan 22 och 32 år.

Olyckan inträffade klockan 19.30 vid där avenida de España och calle Barcelona korsar varandra, skriver Junta de Andalucía i ett pressmeddelande.

En av männen var mer allvarligt skadad än de övriga. Samtliga fördes med ambulans till sjukhusen Costa del Sol och Carlos Haya.

(Foto: GOOGLE MAPS)