Till glädje för alla bil- och motorcykelentusiaster så är det dags för ännu en Retro Málaga där gamla klassiska bilar från den gyllene epoken visas upp. Utställningen pågår fredag till söndag i Málagas kongress- och utställningshallar (Fycma).
Öppettiderna som gäller är fredag 16 till 21, lördag 10-21 och söndag 10-20.

Vid årets utställning ägnas extra uppmärksamhet åt Renault 5 och Seat 127 som firar 50 år. Även Málagaföraren Enrique Villar uppmärksammas.

130 utställare medverkar från fredag till söndag. Bilentusiaster ser fram emot evenemanget som är den största i sitt slag i Andalusien.

– Det är även möjlighet att köpa reservdelar och andra tillbehör, säger kommunalrådet för trafik, José del Río, och José Enrique Elvira, VD för Eventos Motor som är företaget som arrangerar mässan.

Förutom klassiska bilar så finns det utrymmen där privata ägare säljer sina fordon, ett shoppingområde med bildelar, kläder, tidskrifter, böcker och andra artiklar relaterade till motorvärlden.

Andra bilar som får extra uppmärksamhet är BMW E30, Renault 8 och Volkswagen Golf. Och Honda CBR som firar 30 år. Bilmuseet Museo Automovilístico har flera fordon på plats liksom Ferrariklubben.

Inträdet ligger på nio euro och det är gratis för barn upp till tio år. Besökare som kommer med klassiska bilar får reducerat pris. Inträde går att köpa på webbplatsen.