Anna-Karin Nyblom går in i ledningsteamet på Los Naranjos Golf Club. Det var i onsdags i förra veckan som Svenska Magasinet nåddes av beskedet att Ana Nyblom börjar på svenskägda ”Apelsinbanan” i Nueva Andalucia.

-Min nya ”professional challenge” i framtiden blir som konsult på Los Naranjos under sex månader, meddelade Ana Nyblom till Svenska Magasinet den 17 april.

Under onsdagen blev det officiellt med det pressmeddelande som skickades ut från Los Naranjos golfbana. Lidköpingstjejen Anna-Karin ”Ana” Nyblom är ett mycket känt och omtyckt ansikte bland golfsvenskar på Costa del Sol. Hon kom hit i maj 1989 och sedan 1992 har Ana jobbat på golfbanor som Lauro, Torrequebrada och La Cala där hon slutade den 30 november,

Enligt Los Naranjos pressmeddelande ska Ana Nyblom tillsammans med verkställande direktören Jaime Bosch och övrig personal ta klubben till nya höjder:

Annons

”Mycket kraft och resurser skall läggas på att Los Naranjos skall bli bättre på allt. Framför allt på en förbättrad service och upplevelse för medlemmar och gäster under deras besök till klubben, mer kommunikation med kunder, marknadsföring och försäljning av aktier och green fees och, förstås även banan och träningsområden”.

Los Naranjos, designad av Robert Trent Jones Sr, invigdes 1977 och är en av de mera anrika golfbanorna i Marbella. Los Naranjos har en blandning av aktieägare och green fee spelare. Medlemmarna är väldigt aktiva och arrangerar olika turneringar varje vecka, vilka alla brukar sluta i det stora och vackra klubbhusets restaurang, som är öppen för allmänheten.