Adana är en förening i Estepona som tar hand om hundar i nöd. På söndag 1/12 håller de sin årliga julbasar i kongresspalatset (Palacio de Exposiciones y Congresos) i Estepona, det ligger mitt emot Carrefour.

Svenska Magasinet sponsrar som tidigare år ADANA och har en monter där Madeleine har med sig de senaste numren av tidningen och hon bjuder dessutom på choklad. Passa på att handla julklappar, hantverk, second hand eller bara ta en fika! Vi hälsar alla Estepona-bor och övriga intresserade välkomna mellan 10.30-16.00.

Inträdet är 2 euro som oavkortat går till verksamheten, barn och hundar gratis. Adana står för ”Association for the Rights of Abandoned Animals” och är en registrerad välgörenhetsförening där volontärer arbetar med att ta hand om illa behandlade och övergivna hundar. ADANA´s mål är att ge hundarna kärlek och vänskap, att ge dem tak över huvudet och omsorg för skadade och sjuka hundar allt under tiden som det söks ett nytt hem. ADANA driver ett center i en fastighet ägd av kommunen strax utanför Estepona, samt en secondhandbutik på C/Camino Padre Cura 14 i Estepona.
För den som vill veta mer: www.adana.es.

Bildtext: Adana Julmarknad 2019
Artikel: Jonny Erixon.