Janett Jensen Musikproduktion har just avslutat sin tredje låtskrivarcamp i Almuñécar. ”Under en vecka var det denna gång låtskrivare och producenter från både Sverige, Danmark, Frankrike och Kanada som deltog. Varje dag skrevs det i olika team, med inriktning på den internationella marknaden, med många bra låtar som resultat” säger Janett Jensen, tidigare A&R på musikförlaget Warner/Chappell Music Scandinavia i 16 år men som nu arbetar på egen hand

Det började i maj ifjol då Janett Jensen arrangerade sin första låtskrivarcamp i Almunecar. Det var en fantastisk vecka där kreativiteten flödade och många bra låtar skrevs. God mat och dryck serverades och strålande sol varje dag med ca 30 grader.

”Trots det fina vädret har det skrivits musik i alla rum från tidiga morgnar till sena nätter i olika team. Det var en skön känsla att gå omkring utanför rummen och höra olika låtar, genrer och röster överallt. Sista kvällen var det också ”jam” på terrassen där alla bodde.
”Flera av låtarna som skrevs förra året har placerats på artister” berättar Janett Jensen vid Musikproduktion / JJ Music

Så i år arrangerades en ny låtskrivarcamp i Almuñécar den 14 till 21 maj. Hela sällskapet bodde på Hotel Bahia Tropical. På bilden syns Joacim Dubbelman, Johanna Toth, Jesper Rune, Phil Greiss, William Rousseau, Patrik Larsson, Alexander Bergil, Marina Ammouri, Lene Dissing, Michael Lövgren och Michael Ländin. (Linda Dale och Simon Lindholm saknas)