Tjuvar bröt sig in i Charlotte Perrellis mångmiljonbostad utanför Alicante på Costa Blanca och tömde lägenheten på värdesaker. Inbrottet skedde bara en dag efter det att hon fått nycklarna till den exklusiva lägenheten, uppger Aftonbladets nöjesbilaga.

”Allt var upp och ner”, berättar den kända artisten i tidningen och förklarar att polisen tror att förövarna är en professionell stöldliga.

Men Charlotte Perrelli är ändå lättad att familjen inte befann sig i bostaden när tjuvarna slog till.

”Tack gud för att vi inte var hemma! Det har stått i spanska tidningar om familjer som drogats med gas i sömnen. Vi är oskadda, man får försöka att se det positiva”, säger hon till Aftonbladet, som konstaterar att sångerskan nu tänker rigga övervakningskameror och larm i bostaden.

Annons

Enligt tidningen tvingades Charlotte Perrelli och barnen tillbringa natten hos grannen – den norske sångaren Dag Finn från Sha-boom.

Även actionstjärnan Dolph Lundgrens fru Anette Qviberg hotades av beväpnade inbrottstjuvar som bröt sig in i deras villa i Marbella i förra veckan. Tjuvarna band Anette Qviberg och tvingade henne att överlämna pengar och juveler, men flydde i all hast när de förstod vems huset var, skriver brittiska Daily Mail.

Dolph Lundgren var inte hemma när tre män i rånarluvor tog sig in i huset i Marbella. Polisen studerar nu filmen från övervakningskameror för bevis, men tjuvarna är på fri fot.

Tjuvarna lämnade huset när de såg fotografier på Dolph Lundgren, firad actionstjärna från filmer som ”Rocky IV”, skriver Daily Mail.

Det var andra gången på kort tid som familjen Lundgren hade inbrott i sin bostad.