Alkoholtestet visade fem gånger över det tillåtna efter att kvinnan backat på sin pojkvän i samband med parkeringen. Mannen förblir i koma på intensivvårdsavdelningen UCI (Unidad de Cuidados Intensivos) på sjukhuset Hospital Carlos Haya i Málaga.

Under gårdagen beslutade en domare att släppa den 39-åriga kvinnan från Frankrike fri mot borgen efter att hon först hade gripits. Det var i lördags kväll klockan 21 på calle Ribeiro i Torre del Mar (bilden) som hon med sin Citröen C4 kolliderade med en vägg. Krockkuddarna hade vid kollisionen utlösts.

Kvinnan var vid tillfället omtöcknad när polisen kom till platsen. Mellan fronten på bilen och husväggen, under vänster stötfångare, fann polisen den 40-årige mannen. Räddningstjänsten fick kallas till platsen för att få loss mannen.

Ett alkoholtest visade att kvinnan hade 1,27 milligram alkohol per liter utandningsluft. Test två visade 1,10 milligram nästan fem gånger över det tillåtna som för de flesta förare är 0,25 (0,15 för yrkeschaufförer och nybörjare).