Obduktionen av den 18-åriga finska kvinnan Jenna Lepomäki som försvann i Fuengirola i juni och hittades vid en gård i Mijas den 6 oktober visar att hon blev utsatt för dödligt våld.

Dagstidningen La Opinión de Málaga skriver att kvinnan dog efter att ha blivit knivhuggen i buken. Tidningen hänvisar till uppgifter från mordroteln inom den spanska nationalpolisen.

Trots att kvarlevorna av flickan som hittades var i dåligt skick har man kunnat identifiera knivhuggen. Polisen är också övertygad om att flickan blev mördad inne i huset nära den plats där hon senare hittades. Enligt poliskällor ska kvinnan ha blivit dödad i badkaret.

Kroppen av Jenna Lepomäki hittades den 6 oktober vid en gård i Mijas kommun efter att finsk polis fått in uppgifter som pekade ut ett visst område. Kroppen hittades i en ravin insvept i en sovsäck.

Kvinnan hade blivit bjuden på en Spanienresa av två män som hon hade lärt känna på ett socialt nätverk. Jenna Lepomäki reste från Finland till Spanien den 20 juni. Hon rapporterades försvunnen av sina föräldrar den 8 juli.

Den 27 juni lämnade hon in en anmälan till Guardia Civil att hon hade blivit misshandlad av två finska män efter att ha vägrat att transportera droger mellan Spanien och Finland.

Polisen utgår ifrån att kvinnan blev mördad någon gång mellan den 29 juni och 3 juli.

I förra veckan greps fyra personer. Två unga män, 18 och 20 år sitter gripna i Finland misstänkta för att vara de män som den finska kvinnan har haft kontakt med. 18-åringens mamma greps också men är i nuläget släppt. En finsk man, 47 år, som är gemensam vårdnadstagare av 18-åringen sitter gripen på Solkusten.