Från 21.474 unika besökare till 42.912 unika besökare på två år. Svenska Magasinets webbplats som är den främsta informationskällan bland nordiska medier i Spanien har ökat dubbelt sedan november 2013 till november 2015. Det visar siffror från Google Analytics.

Det är otroligt glädjande siffror och ett erkännande från en växande läsekrets. Svenska Magasinet på nätet sätter rekord på löpande band månad efter månad och är troligtvis den främsta informationskällan bland nordiska medier i Spanien när man söker nyheter, utflyktstips, vintips, restaurangtips och artiklar. De flesta nordiska medier i Spanien visar inte officiella siffror över unika besökare månad efter månad.

Under november månad hade Svenska Magasinets webbplats 42.912 unika besökare eller användare. Det är en ökning med hela 14.104 unika besökare jämfört med november månad ifjol som hade 28.808.

Det är de vardagliga uppdateringarna av spanska nyheter på svenska som lockar mest. Men även all annan service som Svenska Magasinet ger i form av radannonser, information från annonsörerna via sektionen På stan drar tusentals läsare liksom spalter som ekonomi, Fråga mäklaren och advokaten.