Igår inleddes rättegången mot den slovakiska fotomodellen María Kukucova som riskerar att dömas till 20 års fängelse för att ha skjutit den brittiske miljonären Andrew Bush med två skott i huvudet. Det var den 5 april 2014 som mannen hittades död i sin villa på calle Júpiter i bostadsområdet Sun Beach i Estepona.

Åklagaren kräver 20 års fängelse för 25-åriga María Kukucova som den brittiske miljonären lärde känna på ett café i Bristol i december 2013 skriver Diario SUR.

Under den första rättegångsdagen i domstolen i Málaga berättade Kukucova medan tårarna rann att hon hade brottats med ”Andy” och att pistolen gått av. Hur många gånger vet hon inte. Hennes önskan var inte att skada honom, hon var bara rädd och ville fly.

Den 25-åriga slovakiska modellen uppger att hon kom till villan i Estepona för att hämta sina personliga tillhörigheter. Den brittiske miljonären kom strax hem tillsammans med sin nya flickvän, den universitetsstuderande 21-åriga María Korotaeva från Ryssland.

Annons

När de insåg att Kukucova var i huset ska det enligt Kukucova utbrutit ett slagsmål mellan de två. Hon uppger att ”Andy” ska ha hotat att döda henne och hennes familj.

Den 21-åriga María Korotaeva har tidigare uppgett att hon har sett den mordåtalade fly från villan. Gravid fotomodell häktad för mord – bad om ekonomisk hjälp