Ytterligare en försvunnen person har hittats död i en brunn i provinsen Málaga. Det rör sig om en man i 40-årsåldern som under en promenad föll i en brunn nära Villanueva del Trabuco norr om Málaga.

Medan många fortfarande är i chock efter att den tvåårige pojken Julen natten mot lördagen hittades död i ett borrhål har ytterligare ett fall inträffat. Guardia Civil fick klockan 23.10 på söndagskvällen rycka ut för att spåra den försvunnen mannen i Villanueva del Trabuco som hade gått en promenad med sin hund sent på söndagskvällen uppger nyhetsbyrån Europa Press.

Strax före klockan 3 i natt fann Guardia Civil mannen i en tre meter djup brunn som var fylld med vatten.

En utredning har inletts som ska klargöra omständigheterna bakom händelsen som beskrivs som märklig. Brunnen omgärdas av en mur. I brunnen hittades även hunden död.

Vid sidan om brunnen låg mannens kläder. Guardia Civil arbetar utifrån hypotesen att mannen klätt av sig för att rädda hunden som kan ha hoppat över muren och i brunnen.

Diario SUR skriver att mannen, som var ensamstående, var känd med området och brukade ta en promenad med hunden i terrängen. Han arbetade med jordbruk.

Mannen namnges som Juan Antonio Santamaría och var mycket omtyckt i samhällena Villanueva del Trabuco och Villanueva del Rosario. Till tidningen säger borgmästaren José María García att mannen var mycket känd med området där han brukade organisera vandringsturer.

(Arkivbild)