Den 28-31 juli blir det livat på Costa del Sol i den lilla lättillgängliga och mycket populära badorten strax öster om Málaga. Det blir festligheter för alla åldrar och mycket livemusik, dans och god mat.

Sommarfestivalen inleds torsdagen den 28 juli med en hyllningslunch för de äldre. Föreställningar av Natalia Moralo och Tijeritas är planerade till 23:00. Denna dag kommer också att tillägnas barnen med specialpriser på attraktioner.

Starten av festligheterna på fredag ​​kommer att markeras av tillkännagivandet klockan 22:00 av ordföranden för Amanecer de la Torre Women’s Association, Eduardina Rando. Natten kommer att fortsätta med musik, kröning av skönhetsdrottningar, ’Grupo El Tumbao’-orkestern och konserten av Tamara Jerez kl. 00:00.

Under dagen på lördag hålls idrottsaktiviteter och uppträdande av dansgrupper i Torresolföreningen. Kvällen kommer att ägnas åt andalusisk rock med gruppen ’Noche Andaluza’.

Annons

Under söndagen som är den sista dagen i festivalen blir det en alltid lika populär paellaprovning, den avhålls klockan 15:00. Den traditionella rocieramässan kommer att hållas klockan 20:30, för att fortsätta med hyllningsföreställningen till Estopa med gruppen ’Destrangis ’.

Alla föreställningar är HELT GRATIS och äger rum på esplanaden vid den gamla järnvägsstationen Torre de Benagalbón.