Fem personer har gripits efter en skottlossning vid bordellen Casa Masa i bostadsområdet La Carolina i Marbella. Vid händelsen skottskadades fyra personer. Två av dem har under måndagen lämnat sjukhuset Costa del Sol. Polisen har också hittat en flyktbil som användes i samband med skottlossningen. Bilen hittades utbränd i området Velerín nära Estepona skriver dagstidningen Diario SUR på sin nätupplaga.

Under måndagen har nationalpolisen gripit fem personer som är misstänkta för att ha kopplingar till händelsen vid bordellen Casa Masa på calle Víctor O’hayon Taplero i Marbella där flera skott avlossades strax före klockan nio i söndags morse.

En granne ringde till larmtjänsten 112 och varnade för en beväpnad person och att flera behövde vård. Enligt uppgifter i media ska ett slagsmål utbrutit varpå någon började skjuta. Mannen som var beväpnad flydde från platsen i en bil som ska vara den som hittats utbränd nära Estepona.

Totalt ska fyra personer ha sårats. Två av dem har kunnat lämna sjukhuset under måndagen. En av de skottskadade har opererats och vårdas på intensivvårdsavdelningen UCI (Unidad de Cuidados Intensivos). Samtliga ska vara av franskalgeriskt ursprung.

Annons

En utredning är tillsatt för att klargöra de faktiska omständigheterna bakom händelsen.

(Foto: Google Maps)