Sedan den 1 januari 2008 är irländska 15-åriga Amy Fitzpatrick försvunnen från sitt hem i Mijas Costa. Nu vill flickans familj att utredarna undersöker om den man som är gripen och misstänkt för att ha mördat två prostituerade på Costa del Sol kan ha något med deras dotters försvinnande att göra.

Dagstidningen La Opinión de Málaga uppger idag att familjen till Amy Fitzpatrick har begärt att få träffa utredarna för att höra med dessa om den seriemördare som sitter häktad kan kopplas ihop med deras dotters försvinnande.

Den försvunna flickans mor, Audrey Fitzpatrick, menar att det kan finnas saker som kan koppla ihop morden på de två kvinnorna i Calahonda (Mijas) och San Pedro de Alcántara (Marbella) med hennes dotters märkliga försvinnande.

En tysk man sitter häktad misstänkt för att ha mördat de två kvinnorna. Mannen var bosatt i Riviera del Sol, samma bostadsområde som familjen Fitzpatrick var bosatt i då Amy försvann. Familjen och den nu gripne mannen tränade på samma gym.

Annons

Kvinnan i Calahonda mördades i samma område som familjen Fitzpatrick hade en bar. Kvinnan i San Pedro mördades i samma område där familjen Fitzpatrick tidigare har bott.

Enligt medier har spansk polis ingen som helst ledtråd när det gäller Amy Fitzpatrick som försvann efter att ha besökt en kompis i bostadsområdet Calypso i Mijas-Costa den 1 januari 2008.