Från torsdag till lördag arrangeras bostadsmässan Simed 2020 i utställnings- och kongresshallen Palacio de Ferias y Congresos i Málaga. Ett stort utbud av både nybyggt och begagnat på Costa del Sol presenteras.

Totalt medverkar 69 utställare och företag. 17.500 objekt finns med vid utställningen.

Bostadsmässan Simed (Salón Inmobiliario del Mediterráneo) är en av de större som arrangeras i södra Spanien. Mässan är en fin möjlighet för både köpare och säljare att träffas.

Trots covid-19-pandemin arrangeras mässan under ytterst säkra förhållanden.

Annons

Mässan riktar sig till en bred publik. De som letar efter bostad, semesterboende eller investeringsmöjligheter. Eller för de som är intresserad av att sälja eller hyra ut sin bostad.

Andra besöker mässan för att bli informerad om tjänster som är relaterat till bomarknaden eller professionell rådgivning.

På plats finns yrkesfolk som arbetar inom fastighetssektorn som fastighetsmäklare, konsulter, finansiella företag och privata investerare.

Delen ”Prime Homes Summit” som organiseras tillsammans med
Avanza Comunicación riktar sig till de som söker en semesterbostad på Costa del Sol. Innehållet är riktat till fastighetsbyråer och mäklare som vill komma i direktkontakt med marknadsledande operatörer.

Kongress- och mässhallen följer ett strikt protokoll så att arrangörer, utställare och besökare kan ta del av utbudet på ett säkert sätt ur hälsoperspektivet.

Utställningsytan är avgränsad med tydliga markeringar så att säkerhetsavståndet 1,5 meter till närmaste person kan hållas.

Ifjol besöktes mässan av 8.000.

Fakta/Simed, 16:e upplagan av Salón Inmobiliario del Mediterráneo
5-7 november.
Öppettider: Torsdag 10 till 20. Fredag och lördag 10 till 21.
Gratis inträde till alla som registrerat sig på: simed.fycma.com

(Foto: Arkivbild)
Fritt inträde: Registrera dig här