Det finns fortfarande biljetter kvar till Madridresan som den auktoriserade guiden Siv Ling gör i samarbete med Svenska Magasinet. Den spännande kulturresan till Spaniens hjärta Madrid går fredagen den 22 november.

Det går att anmäla sig för resan fram tills på måndag, den 18 november. Anmälan kan göras hos Ruta/Solar Resebyrå, Pasaje La Pandereta s/n, 29640 Fuengirola, tel: +34 952 479 954 eller +34 952 479 958, e-post: fuengirola@rutasolar.com. Vid beställning uppge att det gäller resan med Siv Ling och Svenska Magasinet.

Den populära Madridresan arrangeras i höst för fjärde året i rad. I höst med nya utflyktsmål i Madrids omgivning för dem som var med 2010 och 2011. Vi kommer att åka till det vackra slottet Aranjuez, även kallad Spaniens Versailles, där de spanska kungligheterna tillbringade sommarmånaderna under flera århundraden.

Vi reser även till Segovia beläget på en klippa, 1.000 meter över havet, som omges av två floder.

Annons

Pris: Per person i dubbelrum, min 30 pax, 435.00 €, tillägg enkelrum, 115.00 €

I priset ingår: AVE-tåget, Malaga-Madrid-Malaga, tre nätter på centralt beläget hotell med frukost, auktoriserad guide, (Siv Ling) under hela resan, buss med luftkonditionering på de ovan nämnda utflykterna, éntré till El Pardo och slottet Aranjuez, festmiddag med ugnstekt lamm första kvällen i Madrid och lunch med spädgris i Segovia sista dagen. Hela reseprogrammet för Madrid hittar du här