Ännu en person har gripits efter att ha fotograferat barn på en strand på Solkusten. Det är femte gången i sommar som det sker. Den 11 september klockan 17.15 greps en 52-årig brittisk medborgare på en strand i Benalmádena skriver den spanska dagstidningen ABC.

Händelsen inträffade på nudiststranden Benalnatura och det är andra gången i sommar en person grips här. Den 52-årige brittiske medborgaren som ursprungligen kommer från Hong Kong fotograferade barn som besökte nakenstranden tillsammans med sina familjer.

När polisen analyserade olika minneskort som beslagtagits visade det sig att mannen hade tagit åtskilliga bilder sedan den 5 september.

Det var en belgisk medborgare och pappa till en sexårig pojke som larmade polisen efter att han fattat misstankar mot en individ med misstänkt beteende. Badgäster beskriver mannen som asiat med shorts, skjorta och en ryggsäck.

Polis kom till platsen och kunde gripa mannen på bar gärning när han fotograferade. Den 52-årige mannen med initialerna CSDC är bosatt i London.

Det är det femte fallet i sommar då en person grips efter att ha tagit bilder av badgäster. 60-årig man filmade kvinnor och minderåriga på stranden