Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2022-01-07

Inspelningarna tillbaka vid Solkustens ”Hollywood”

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
Ola Josefsson
2022-01-07

Inspelningarna är tillbaka i Solkustens eget ”mini-Hollywood” Ciudad del Cine de Coín. Det var här som Spaniens längsta tv-serie ”Arrayán” producerades och som sändes på Canal SUR. Över 2.000 avsnitt producerats av företaget Linze.

Nu är filminspelningarna tillbaka i filmstaden som ligger utanför Coín. Den fiktiva byn Monteverde är spelplats för ”Desconocidas” som är Canal Sur:s nästa stora satsning som görs i samarbete mellan Galdo Media och Lola Films från Valencia.

Nya avsnitt av ”Arrayán” slutade att produceras för cirka tio år sedan. Den nya serien ”Desconocidas” ska börja sändas i Canal Sur under 2022.

Serien handlar om två kvinnor. Isabel Lozano (Mara Guil) återvänder till sin hemstad Monteverde och kommer att få veta hemligheter från det förflutna.

Från Valencia kommer Marina Soler (Sandra Cervera) för att identifiera kroppen av mamman som har avlidit i samband med en märklig trafikolycka. I bilen färdades också hennes älskare som visar sig vara Isabels pappa.

Serien är på tretton 50-minutersavsnitt.

Andra inspelningsplatser är Ojén, Mijas och Valencia. Flera skådespelare från Málaga medverkar som Rocío Madrid, Juanma Lara och Aníbal Soto.

Det var i filmstaden i Coín som BBC och företaget Cinema Verity spelade in såpoperan Eldorado i början av 90-talet som handlade om britter som flyttat till Costa del Sol.

Meningen var att den brittiska motsvarigheten till Australiens Home And Away och Neighbours med solsken och glamour med innehåll skulle få lika höga tittarsiffror. Nu uteblev succén och tv-serien lades på is efter bara ett år. Det hindrade inte Sveriges Television från att köpa in serien som dock blev kortlivad hos de svenska tv-tittarna något som Svenska Magasinet tidigare har berättat om.
 

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2022 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255