Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2021-03-26

Añoreta byter kostym och blir Golfresort

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
Jenny Bihagen
2021-03-26

Añoreta Golf blir nu ännu bättre och byter kostym till Añoreta Resort. Den naturskönt belägna golfbanan som ligger vackert i Rincón de la Victoria i hjärtat av Axarquía öster om Málaga får åtta eleganta och ljusa sviter med modern design och utsikt över golfbanan och Medelhavet. Och en ny restaurang.

Añoreta Golf stärker sin position som det kompletta resmålet för turister och boende som söker rekreation i natursköna omgivningar, och som naturligtvis är intresserade av att spela golf och njuta av god mat.

Dessutom ges nu fler möjligheter till gastronomiska upplevelser då ytterligare en restaurang öppnar.

De åtta nya hotellsviterna är modernt inredda, ljusa och fräscha med utsikt över golfbanan och Medelhavet. Inbjudande för turister och boende som vill få en upplevelse utöver det vanliga.

Ángel Acha Fanjul (bilden), VD för Añoreta Resort, säger att satsningen fortsätter. Familjeföretaget som står bakom anläggningen strävar efter att utveckla den till en unik Resort-upplevelse.

Det nya restaurangkonceptet har fått namnet Bendita Katalina. En helt ny restaurang med utmärkta viner, utsökt mat och självklart goda cocktails. Restaurangen har stora utrymmen och en fin terrass vid golfbanan. Med pool och poolklubb i närheten finns perfekta möjligheter att boka familje- och företagsaktiviteter, till exempel om man har något stort och viktigt att fira.

Skulle man känna för ett mer informellt ”häng” så finns den andra restaurangen kvar, Tenderete. Den är trevlig att besöka för en matbit i goda vänners lag och du hittar Tenderete vid Padelklubben.

Sergio de Céspedes är pro vid anläggningen och kommer att ha huvudansvaret för den nya akademin, Añoreta Ciagolf, som stoltserar med den senaste teknologin. Där finns ett Trackman-svinganalysrum och ett som analyserar puttningen.

Efter att ha varit ett golfmecka i 30 år har Añoreta Golf höjt kvaliteten. Añoreta Resort satsar således inte bara på golfupplevelser utan även för matälskarna ska få sitt samtidigt som lyxiga övernattningsmöjligheter erbjuds.

I och med detta stärker Añoreta Resort sin position som det kompletta resmålet för golfare och andra livsnjutare.

Fakta/Añoreta Golf
18 hål, par 72, 6.016 meter. José María Cañizares har designat banan som öppnade 1990 och som var den första öster om Málaga i Axarquíaområdet. Banan ligger 15 km från Málaga centrum, 18 km från tågstationen María Zambrano och 24 km från Málaga flygplats.
 

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255