Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2021-03-22

Ana Nyblom en av ambassadörerna för Solheim Cup

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
Ola Josefsson
2021-03-22

Jag är så nöjd, glad och stolt över att Solheim Cup kommer till Spanien, Andalusien och, framför allt, till ”mitt” Costa del Sol. Det säger Ana Nyblom som till vardags är Business Development Manager, på Golf Torrequebrada i Benalmádena.

Ana Nyblom är en av totalt 40 ambassadörer för tävlingen som presenterades i fredags i samband med en pressträff i parken Torre Leonera i Benahavís inför Solheim Cup 2023. Det är första gången tävlingen mellan Europa och USA avgörs i Spanien, den 18 till 24 september 2023 på Finca Cortesín.

- Efter att min första kontakt med Solheim Cup var samtidigt som tävlingen spelades första gången utanför de brittiska öarna, 2003 på Barsebäck i Sverige, är jag nu så nöjd och glad att Solheim Cup också kommer till Spanien, säger Ana Nyblom till Svenska Magasinet.

- Och framför allt till ”mitt” Costa del Sol. Det ska bli underbart att få vara med och få sprida informationen om damgolfen och att få vara del av att Solheim Cup på Finca Cortesin kommer att bli den bästa i historien.

Totalt är de 40 ambassadörerna från ett tiotal olika nationaliteter och med starka kopplingar till golfsporten på Costa del Sol och i Spanien.

I fredags hölls presentationen där även Benahavís borgmästare José Antonio Mena medverkade tillsammans med Marbellas borgmästare Ángeles Muñoz, José Carrasco, borgmästare i Casares, samt Pablo Mansilla, ordförande vid golfförbundet RFGA.

Svenskan Ana Nyblom som vi känner sedan många år tillbaka på Solkusten blir nu en av de 40 ambassadörer som ska sprida PR om tävlingen.

- Jag älskar tävlingen, vara på plats, atmosfären, känslan, spelet, spelarnas engagemang och närheten till publiken och kampsångerna.

- Som anställd på en golfbana ser jag också förväntansfullt på den reklam som tävlingen kommer att ge Costa del Sol. Jag minns Ryder Cup på Valderrama och den boom som golfen fick i samband med den tävlingen, minns Ana Nyblom.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255