Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2021-02-16

Svenska Magasinets februarinummer finns att hämta

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
Ola Josefsson
2021-02-16

Pappersupplagan av Svenska Magasinets februarinummer finns nu att hämta på en mängd platser utmed Costa del Sol och Costa Tropical. Det äldsta svenska månadsmagasinet på Costa del Sol är helt gratis och finns att plocka på distributionspunkterna. Den som inte har möjlighet att hämta papperstidningen kan alltid läsa den som gratis bläddertidning via webben.

Det är ett brett innehåll i februarinumret. 

Tennisälskarna på Solkusten gläds åt den första ATP 250-turneringen arrangeras på Puente Romano mellan den 4 till 11 april. Spaniens Båstad är Marbella. En vacker badort vid havet med en trevlig tävlingsanläggning.

Vår artikelserie ”Caminos de Pasión” fortsätter som lyfter fram en rad spännande platser i Andalusien. Och vad passar inte bättre då vi snart har Andalusiens Dag den 28 februari.

Vi har besökt Lucena som en gång i tiden beskrevs som rikare än någon annan. Den ligger i ett vackert böljande jordbrukslandskap med olivträd och vingårdar i Subbéticaområdet i hjärtat av Andalusien.

En strategisk plats där judar valde att bygga en stad som kallades Eliossana (Gud räddar oss). Tusen senare återvänder judiska turister till Lucena för att spåra sina rötter.

Svenska Magasinet firade ifjol 30 år som tidning och i varje nummer gör vi gör en tillbakablick. Denna gång berättar vi om tidningens innehåll i februari 1991. Serien fortsätter och är som en vandring i svenskkolonins historia på Costa del Sol.

SvM Nyheter, mäklarspalt, svar på juridiska frågor, marknadsobservation, matsidor, gästkåseri, djurspalt, radannonser, bostadsmarknaden, Kustbevakningen, aktivitetskalandern och mycket annat finns med i februarinumret förutom Hej Läsare och Spanien just nu som tar upp knäckfrågan immunitet.

Är du osäker på var du kan finna decembernumret i din kommun är du välkommen att skicka en e-post till [email protected]

Du som inte kan plocka upp Svenska Magasinet eller är du på jakt efter äldre nummer av Svenska Magasinet finns digitala upplagor tillbaka till juni 2010. Klicka här.

Du kan även prenumerera på Svenska Magasinet som utkommer med elva nummer om året. Vill du ha hem den i brevlådan så tillkommer en blygsam avgift. Klicka här.

Februarinumrets bläddertidning finns här: februari 2021

Marsnumret av Svenska Magasinet 2021 utkommer den 15 mars.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255