Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2020-10-08

Pluto TV lanseras i Spanien i slutet av oktober

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
Jonny Erixon
2020-10-08

Det är en gratis annonsfinansierad streamingtjänst från ViacomCBS som kommer att lanseras med 40 temakanaler. Den kostnadsfria tjänsten kommer att vara tillgänglig för publiken i Spanien via datorer, smart-TV och mobilappar.

Pluto TV hävdar att detta blir den första gratis annonsfinansierade snabba streaming-tv-tjänsten på den spanska marknaden och tillägger att Telefónicas Movistar+ kommer att hantera annonsförsäljningen. Företaget nämner också att de kommer att arbeta med över 20 partners för innehållet i Spanien, inklusive All3Media, Endemol Shine, Fremantle och Lionsgate.

Pluto TVRaffaele Annecchino, VD för ViacomCBS EMEA och Asia, Digital och mobil strategi VCNI, säger: ”Den här innovativa tjänsten kompletterar perfekt vårt linjära och icke-linjära erbjudande i Spanien. Pluto TV har visat stor framgång i USA, och lanseringen i Spanien markerar ett viktigt steg i vår expansion i Europa, där tjänsten redan finns i Tyskland, Schweiz, Österrike och Storbritannien. Jag är övertygad om att Pluto TV kommer att revolutionera den spanska streaming- och TV-marknaden samt introducera en ny modell för att titta på innehåll baserat på kuraterade kanaler och vertikalt innehåll. Tack vare vårt partnerskap med Movistar+ på reklamsidan är vi i en bra position för att få en betydande tillväxt, parallellt med vårt innehållsexpansionsmål som är att ha 100 kanaler tillgängliga i Spanien i slutet av 2021".

Pluto TV grundades 2013 och köptes upp av ViacomCBS i januari 2019, huvudkontoret ligger i Los Angeles i USA medan deras europeiska verksamhet har sitt kontor på Boxhagener Straße 80 i Berlin. De har totalt mer än 200 kanaler i sitt system och arbetar med 170 samarbetspartners över hela världen. De hade i mars mer än 20 miljoner månatliga användare och de räknar med att nå 30 miljoner före årsskiftet. Nästa stora lansering efter Spanien blir i december, då i Brasilien.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255