Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk

Nyhet 2020-06-02

Air Europa återstartar inrikesflyg i Spanien samt internationella flyglinjer

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2020-06-02

Från den 15 juni startar de första inrikeslinjerna och den 22 juni flyger de över praktiskt taget hela Spanien, de internationella linjerna startas gradvis upp den 15 juli. De kommer dessutom med rabatter på upp till 40% och gratis ombokningar för de som behöver det.

Antalet avgångar blir begränsat i början men de räknar med att om efterfrågan blir stark så kommer de att öka frekvenserna och de är heller inte främmande för att starta upp helt nya linjer.

Datumet den 15 juni är valt för att det korresponderar med det datum som regeringen har angett för personer att resa fritt mellan de olika spanska provinserna.

De första inrikesflygen som återstartas blir mellan det spanska fastlandet och Kanarieöarna samt Balearerna. De kommer också att förstärka rutten som redan är igång mellan Madrid och Palma de Mallorca med tre dagliga flygningar samt linjerna mellan öarna.

Från den 22 juni startar huvuddelen av inrikesflyget upp gradvis och från mitten av juli blir det dagliga från Málaga till Madrid, Mallorca, Teneriffa och Melilla. De kommer då också att ha dagliga flyg mellan Madrid och Barcelona, Bilbao, Vigo, La Coruña, Valencia, Alicante.

När det gäller de europeiska och transoceana linjerna så startar återöppningarna under förutsättning att utvecklingen av situationen blir gynnsam och restriktionerna avskaffas av myndigheterna i de olika länderna.

Men planeringen är dagliga flygningar till städer som London, Zürich och Venedig. Samt 9 flygningar per vecka till respektive: Paris, Rom och Amsterdam. Dessutom upp till 13 destinationer i Karibien, Central- och Sydamerika , liksom New York, Miami, Marrakesh, Tunisien och Tel Aviv.

Från och med 1 september planerar det att lägga till Buenos Aires, Córdoba (Vía Asunción), Medellín, Bogotá och Salvador de Bahía och från 1 november Recife och Fortaleza.

Återaktiveringen åtföljs av en kampanj som möjliggör flyg från fastlandet till Balearerna för 19 euro enkel resa. Tur och retur till Europa och Kanarieöarna från 29 euro, till USA för 99 euro och slutligen till Latinamerika för 219 euro. För att få dessa priser måste man boka före den 21 juni.

Relaterade artiklar:

Utökade flygmöjligheter mellan Sverige och Spanien i sommar.
Málaga flygplats förbereder för turister.
Volotea lanserar 40 nya flyglinjer i fyra länder.

Bildtext: Air Europa, Airbus 330 landar på bana 32R, Madrid Barajas. Foto: PilotGabra, Wikimedia.
Artikel: Jonny Erixon.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255