Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2020-05-08

Äntligen goda nyheter

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2020-05-08

Äntligen kan vi se lite ljus i tunnelns slut när vi sakta men säkert börja leva igen. Normalt eller det liv vi varit vana med, kan det visserligen inte bli tal om men efter sju veckor i karantän är allt nytt positivt.

För första gången på snart 30 år kom Svenska Magasinet inte ut i tryck i april. Jag kan glädja alla våra läsare med att nu i maj är tidningen tillbaka i tryck och med ett synnerligen intressant innehåll. Vi är stolta att berätta om Mari Jungstedts nya kriminalroman som utspelar sig på Solkusten och som är den första i hennes serie Málagasviten. Kaffe är mer än kaffe och en del av kulturen. Vi berättar om distansundervisning, ekonomi och mycket mer.

Jag vill passa på att tacka alla annonsörer som hängt med under karantänen. Nu i maj har fler annonsörer anslutit sig efter att ha öppnat upp igen och jag är säker på att våra läsare kommer att gynna alla er.

Jag vet att många läsare som vanligtvis spenderar tid på Solkusten, är tillbaka i Sverige och andra nordiska hemländer. Nu förstår man hur bortskämda vi varit och vilken frihet vi haft, att kunna resa fram och tillbaka när det passade oss bäst.

Till alla er som inte har möjlighet att få ett exemplar i handen av vår tidning, ni kan läsa bläddertidningen online på vår hemsida från den 15/5.

Om ni missat april numret, klicka här för att läsa

Ni kan ringa mig om ni vill veta var ni kan hämta tidningen denna månad eftersom många av våra vanliga distributionsställen är stängda. Det finns alltid tidningar att hämta vid ingången till vår redaktion på Calle Quemada, Fuengirola på dagtid.

Soliga hälsningar
Madeleine Öberg
Tel 637 559 039

PS. GALLERY ART CLUB som håller till i Svenska Magasinets lokaler öppnar igen  måndag 25/5. Öppet måndag, onsdag och fredag 11 - 14. Det är finska konstnärinnan Tehri Pesonens utställning som återupptas fram till 19/6. Välkomna!
 

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255