Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk

Nyhet 2019-11-26

Ny bank med hög sparränta i Spanien

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2019-11-26

Orange öppnar banktjänster i Spanien och erbjuder några av de högsta räntorna på sparkonton i landet, de ger 1 procent ränta på besparingar upp till 20.000 euro.

Det franska företaget är väl i Spanien hittills bara känt som ett telefonbolag, men nu blir Spanien det andra europeiska landet (efter Frankrike) där företaget kommer att erbjuda sin fulla portfölj av bank- och finansiella tjänster.

”Bankrörelsen accelererar mot en online-modell, koncentrerad kring åtkomst via mobiler. Orange vill spela en ledande roll genom att erbjuda ett konkurrenskraftigt, enkelt och tillgängligt erbjudande var som helst och när som helst. Ett av våra differentierande värden ligger precis i att vara en bank som inte kommer från den traditionella bankvärlden. Vårt kännetecken som ett ledande telekombolag gör det möjligt för oss att vara den mest lämpade för att utforma en mobil banktjänst för dagens mycket mobila befolkning, ”säger Narciso Perales, generaldirektör för Orange Bank i Spanien.

Som en del av sin exklusiva lansering kommer Orange Bank i Spanien att erbjuda en rabatt på 30 euro till befintliga Orange-kunder på deras nästa mobil- eller konvergent serviceavgift.

Orange har en av telekomföretagens största affärsportföljer där bankverksamheten är en viktig del. De erbjuder nu kompletta banktjänster i Frankrike och Spanien och de har också en rad mikrofinansieringsalternativ i många länder i Afrika. De erbjuder också en rad tjänster i Polen och har en snabbt växande cybersäkerhetserbjudanden i hela Europa genom sitt dotterbolag Orange Business Services.

Bildtext: Orange Bank logotyp, foto: blog.orange.es
Artikel: Jonny Erixon.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255