Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2019-07-29

Los Álamos Beach festival i Estepona står för dörren

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2019-07-29

Den allt mer populära festivalen kommer att hållas på feriaplatsen i Estepona mellan den 31 juli och den 4 augusti och i år är det den femte upplagan av arrangemanget.

Organisationen räknar med över 75.000 besökare i år, vilket är något mer än förra året. Festivalen kommer att ha två stora scener på det mer än 200.000 kvadratmeter stora området. Där kommer deltagarna att ha tillgång till alla de traditionella tjänster som moderna festivaler har. Där vinns VIP-områden, camping, matstånd, marknad och attraktioner.

Organisationen räknar med en investering på 1,3 miljoner euro vilket är något mer än förra upplagan. Evenemanget kommer att generera 200 direkta jobb från arrangören och de betonar att de i år har satsat på att i första hand anlita lokala företag och personal.

Den ekonomiska effekten av evenemanget är okänd eftersom varken arrangören eller kommunen tillhandahöll några uppgifter förra året. Men det har noterats att taxisektorn och hotellnäringen registrerade en betydande ökning under festivaldagarna.

Föreställningarna börjar onsdagen den 31 juli med Abel The Kid, Javi Reina, B Jones, Sanxisto, Mix & Noise, Sevi Sánchez och Alez Now. Torsdag kommer det att vara Sunnery James & Ryan Marciano, Will K, Rels B., Juanjo Vergara, José de Mara & Crusy, Omar Montes, Daviles de Novelda. Fredagens höjdpunkter är Oliver Heldens, Karol G, Danny Avila, Third Party, Camelphat, Solardo, Fatima Hajji, DJ Nano och Green Valley. Och den sista dagen kommer Salvatore Ganacci, Nic Fanculli, David Squilache, Wade, Fangoria, Juanito Makande, SFDK och JP Candela att stå på scenerna.

Biljetterna prissätts från 35 euro upp till 50 euro, VIP-biljetten kostar 110 euro och campingtillägget kommer att vara 35 euro. Det finns en ungdomsrabatt för ungdomar på 16 och 17 år, men de måste medföra ett föräldraintyg för att få delta (finns på webbplatsen nedan) och de har inte tillträde till campingområdet.

Mer information och biljettförsäljning: www.losalamosbeach.com

Bildtext: Bilden är från 2018 års upplaga av festivalen.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255