Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2019-07-01

Musikveckan i Ronda går av stapeln den 2 – 5 juli 2019

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2019-07-01

Real Maestranza de Caballería presenterar den 20: e upplagan av Rondas musikvecka. Under fyra dagar kommer olika konserter att äga rum i staden, dessa erbjuder allmänheten ett historiskt och samtida panorama av musik från 1700-talet till nutid.

De tidigare upplagorna av musikveckan har lockat tusentals människor till Ronda, förutom musiken så är det också den speciella och unika miljön i stadens historiska stadskärna som lockar.

Real Maestranza de Caballería (RMR) är en kulturell ideell institution som skapades 1573 för forskning och spridning av det historiska arvet, kulturfrämjande och undervisning i den ädla konsten att rida.


Program för XX SEMANA DE LA MÚSICA DE RONDA:

  • 2 juli, på Plaza de Toros. New York Youth Symphony orchestra, dirigerad av av Michael Repper med verk av T. Chandler, S. Rachmaninov och A. Dvorák. 
  • 3 juli, på Biblioteca de la RMR (calle Virgen de la Paz 15, mittemot postkontoret). Pianisten Isabel Puente framför verk från olika samtida kompositörer som Thomas Marco och José María Sánchez-Verdú.
  • 4 juli, på tjurfäktningsarenan. Metropolitan Symfoniorkester i Sevilla dirigerad av av Pedro Vázquez Marín med deltagande av sopranen Bruna de Castro. De framför ett program med verk av S. Reich, F. Schubert , A. Webern och P. Glass.
  • 5 juli, på la Ermita rupestre Virgen de la Cabeza. Sopranen Irene Roman, countertenoren (falsettsångare) José Carrión och Miguel Angel Muñoz på teorb (en långhalsad luta) och barockgitarr framför "Arior och duetter från tidig barock ".

Biljetter till konserterna kan redan köpas online på www.musicaronda.com och på www.unientradas.es samt på tjurfäktningsarenan och kulturhuset i Ronda. Priserna är 10 euro förutom de till New York Youth Symphony orchestra, de kostar 15 euro. Det finns också rabatterade priser på 5 respektive 10 euro för pensionärer, studerande och ackrediterade arbetslösa.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255