Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2019-02-13

Netflix söker statister till filminspelning i Málaga

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2019-02-13

Det handlar om ”Warrior Nun Manga”, en tv-serie vars 10 första episoder kommer att huvudsakligen spelas in i Málaga, men det blir även inspelningar i Marbella och Antequera.

Inspelningarna kommer att pågå under fyra månader med start den 11 mars, den 6 juli skall allt vara klart. Att inspelningarna hamnar i Málaga beror på det lokala filmbolaget ”Fresco Film Services S. L.” som är ansvariga för de spanska inspelningarna av ”Game of Thrones”. De övertalade de ansvariga på Netflix i USA att sätta hela första säsongen av serien i Málagaprovinsen.

Fresco FilmSerien bygger på tecknade noveller av Ben Dunn från 1994 och handlar om en 19-årig kvinna som vaknar upp på ett bårhus med oförklarliga krafter, hon upptäcker att hon nu har blivit en del av en gammal orden med uppdrag att bekämpa demoner, samt att krafter som representerar både himlen och helvetet försöker hitta och kontrollera henne.

Serien produceras av Simon Barry känd för tidsreseserien Continuum och den kanadensiska serien Ghost Whars. Som konsultproducenter ingår även Terri Huges Burton (The 100 and Eureka) samt Amy Berg (Counterpart Fame).

Det söks efter ett brett utbud av statister och det behövs både män och kvinnor. Det söks också personer som kan spela servitörer, kampsports-specialister, crossfit-idrottare, säkerhetspersonal, bärare, diskjockeys, samt några etniska afrikaner och romer.

Modexpor CastingAlla mellan 16 och 90 år är välkomna att söka. De som söker ombeds att ha vardagliga kläder, löst hår och minimalt med smink. De skall också ha med ID-kort, DNI / NIE nummer samt numret för ”Social Seguridad”.Det är ”ModExpoR Casting” som ansvarar för urvalet och den somPolo de contenidos digitales vill delta skall komma till Polo de Contenidos Digitales på Avedida Sor Teresa Prat 16, Málaga, söndagen den 17 februari mellan klockan 9 och 18 (Det ligger mittemot Málagas bilmuseum, ”Museo Automovilístico de Málaga).
 

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255