Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk
Annons - Svenska magasinet

Nyhet 2018-12-04

IKEA i Málaga har fått pris som bäst i världen

Svenska Magasinet i Spanien
Dela med
SvM
2018-12-04

Varuhuset har tilldelats priset ”IKEA Store Awards 2018” som världens bästa IKEA-varuhus. Juryn som består av chefer och direktioner från Ikea i hela världen motiverar sitt beslut av en ”enastående utveckling” de senaste åren. ”Teamet i Málaga har utvecklat nya sätt att möta sina kunder för att motsvara de nya förväntningar som uppstår i flerkanalsmiljön” sas det i ett uttalande.

De nämner också att varuhuset har utökat och förbättrat sitt utbud av tjänster som internationaliseringen av installationer av kök, badrum och projekt för företag för att säkerställa en hög kvalitet.

Ikea Málaga öppnade 2007 och det nu utdelade priset är verkligen en fjäder i hatten. Totalt har 48 varuhus i 46 länder nominerats, nomineringarna kommer från förslag från direktörerna i de olika länderna där Ikea är representerade. De ombeds bedöma vilken som är den bästa kandidaten för sitt land vad beträffar genomförandet av Ikeas koncept, utvecklingen för medarbetarna för att skapa en positiv kundupplevelser samt insatser för att nå framgång genom innovation.

Ikea Awards skapades 2013 av Inter Ikea Systems BV (franchisegivaren för Ikeas varumärke i hela världen). Bara ett år efter sin tillkomst var det Ikea Spanien som knep priset genom varuhuset IKEA Gran Vía L'Hospitalet (2014). Så Spanien är det enda land i världen som har lyckats två gånger.

Direktören för Ikea Malaga, Gabriele Scattolo tackade hela personalstyrkan för ett väl uträttat arbete. Han tillade att målet för 2020 är att vara 100% hållbar, genom att använda trä från hållbara skogar och producera mer energi som vi behöver i våra varuhus. Solcellsanläggningar på Ikeavaruhusen producerar redan 20% av den energi som förbrukas i varuhusen och vi är redan den största konsumenten av ekologisk bomull.

 

Axplock av ÄLDRE ARTIKLAR ur Svenska Magasinets stora arkiv:


Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
Vittsjö
Annons - Svenska magasinet
Annons - Svenska magasinet
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Annons - Svenska magasinet
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2021 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 200 000 per månad, över 7 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet i Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255