Svenska Magasinet - Din Svenska tidning i Spanien
EspañolEnglishDanskNorsk

LEDIGA ARBETEN

Söker du jobb? Här lägger många upp lediga arbeten på Costa del Sol. Är du företagare som söker personal, här hittar man dig.

ALLA ANNONSER PUBLICERAS ÄVEN PÅ Svenska Magasinets "GULA SIDOR", SOM UTKOMMER DEN 15 I VARJE MÅNAD UTEFTER HELA COSTA DEL SOL!Svenska Magasinet i Spanien
Runway Malaga
Med kontor i Benalmadena erbjuder vi olika typer av tjänster inom kundservice och support. Våra medarbetare assisterar kunder på mer än 10 olika språk inom IT, reseliv, bank och andra kundservice aktiviteter. Vi söker alltid efter nya talangfulla personer till vårt team. För mer information besök www.runwaybpo.com eller maila
cv.malaga@runwaybpo.com


Sekreterare/administration
Clinica Medic, Dr. Naesgaard och Dr. Nafarieh, söker en läkarsekreterare/administratör som pratar flytande skandinaviska och behärskar det spanska språket bra. Tjänsten är på 50% med möjlighet till utökning på heltid. Med start omgående. Vi finns i Los Boliches, Fuengirola. Vid intresse mejla ditt CV till
clinicamedic@gmail.com


Receptionist deltid
Svenskt konsultföretag i Fuengirola söker receptionist på deltid. Varierande arbetsuppgifter, flytande svenska och spanska i tal och skrift är ett krav. Maila CV till:
juan@consultingjg.com


Svenska Magasinet i Spanien
Svenskt företag i Fuengirola
Vi på CC har nyligen flyttat från Torremolinos till nya lokaler i Fuengirola. CC är i expansionsfasen och önskar hitta nya duktiga medarbetare till våra team. Vi erbjuder både försäljningsuppdrag och uppdrag inom marknadsundersökningar! Lön & förmåner: Grundlön: Enligt svensk standard. Provision: Inga trappor/provisionstak. Bonus vid budget: Ja. Friskvård: 150€/år. Semesterersättning. Lokal: Topp renoverat kontor i hög svensk standard. Vi jobbar med ett av Sveriges största TV-leverantörer som äger de flesta rättigheterna inom fotboll, hockey, motor och annan idrott. Vår kund har ett välkänt varumärke och ett konkurrenskraftigt pris på sina paket vilket gör det lättare för oss som säljer produkten. Just nu har vi behov för både nya säljare och marknadsundersökare, så skicka in din ansökan eller kom förbi och se hur vi jobbar! Vi söker dig, som är driven, utåtriktad och trivs bra i grupp, som vill jobba med välkända varumärken, som vill utvecklas och ha ett långsiktigt jobb. Tidigare erfarenheter är inget krav! Vårt mål och ambition har alltid varit att erbjuda svenskar jobb utomlands med likvärdiga förhållanden och villkor som hemma i Sverige. Vi vill att våra säljare ska trivas och tjäna bra pengar för tiden man investerar. Det vi vill ha i gengäld av dig är att du ger 100% och har som ambition att vara långsiktig och utvecklas inom företaget. CC bistår med alla nödvändiga utbildningar regelbundet. Besök oss: Camino de las Canadas 1D – 10.00-18.00 mån-fre. Ansök Nu!
Maila: Himen@dependia.se Ring: +34 694 467 654


Svenska Magasinet i Spanien
MÖTESBOKNING HEMIFRÅN
Vi söker omgående duktiga mötesbokare som vill arbeta hemifrån. Allt som behövs är en egen dator och internetuppkoppling. Utbildning får man online. Vi söker positiva personer med utåtriktad och seriös personlighet. Helst med några års erfarenhet av försäljning via telefon, men rätt inställning är lika viktigt. Bokningarna gäller informationsmöten om pensionstjänster. Provisionsbaserad lön och man väljer själv när och hur mycket man vill arbeta. Vid intresse maila CV.
mail@addcorp.net


Vi växer, jobba hos oss!
Har du vilja, engagemang och brinner för att sälja? Då kan du bli vår nya säljare på SkandiaMäklarna! Vi utökar vårt Marbella team och söker dig som har god lokalkännedom, är noggrann och brinner för att jobba med människor. Maila CV till:
marbella@skandiamaklarna.com


HÄR SÄTTER DU IN DIN EGEN RADANNONS

 

Leta bland radannonserna här:

PRYLMARKNAD (13)
DIVERSE! (1)
BOSTÄDER SÄLJES (4)
BOSTÄDER UTHYRES (12)
ÖNSKAS HYRA (4)
AKTIVITETER / KURSER (3)
HANTVERKARE & SERVICE (3)
LEDIGA ARBETEN (6)
ARBETSSÖKANDE (1)
FORDON TILL SALU (5)

Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
LÄS SENASTE SvM
Senaste numret av Svenska Magasinet
PRENUMERERA PÅ Svenska Magasinet

Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
Svenska Magasinet i Spanien
AKTUELLA TEMPERATURER
© 2018 Svenska Magasinet - Ditt Svenska Magasin i Spanien

Kontor / Oficina

Öppet/Horario:
Besökstid: 10:00-14:00
Telefontid: 10:00-18:00

Adress/Dirección:
Calle Quemada 6
29640 Fuengirola

Kontakt / Contactar

Telefon: (+34) 952 665 007

Distribueras GRATIS

På över 250 ställen utefter Solkusten som frekventeras av svenskar. Bland annat: Advokater, Banker, Frisörer, Föreningar, Golfbanor, Konsulat, Kyrkan, Köpcentra, Läkare, Resebyråer, Restauranger, Supermercados, Skolor, Tandläkare, m. fl.

Upplaga: 8-10.000 ex per mån
Webbesök: mer än 120 000 per månad, över 2 000 unika om dagen
© Eftertryck endast tillåtet efter avtal
© Reproducción total o parcial sólamente permitida tras autorización

Svenska Magasinet Spanien

Utgivare/Editor: Melkerson and Nott S.L.
Annonser/Publicidad: (+34) 952 665 007
Depósito legal: MA 143-94
ISSN: 1579 - 9255