Är du sugen på att lira ishockey på Solkusten? Nu finns möjligheten då en grupp svenskar tänker dra igång ishockeyverksamhet på Solkusten. Så är du gammal hockey- eller bandylirare och vill ha kul på is så gör en intresseanmälan Äntligen! Som vi berättade i januarinumret har Costa del Sol fått sin första konstfrusna isbana. Från nu är det meningen att man ska kunna åka skridsko året runt.

Samtidigt finns det funderingar bland svenskar att dra igång någon form av verksamhet. Isbanan i Club Municipal de Hielo i Arroyo de la Miel håller inte de internationella måtten, men isbanan har sarg, importerad från Finland, och därför finns möjligheten att dra igång någon form av hockeyverksamhet.
Ett flertal svenskar i Fuengirola har nu gjort slag i saken att någon eller några gånger i veckan kunna lira ishockey eller hockey-bockey. Men vi behöver fler spelare.

Har du någon gång lirat hockey eller bandy och gärna vill vara med i ett trevligt kompisgäng på is? Hör av dig till kontaktpersonen nedan.

Vi arbetar på att skaffa fram sponsorer på ett eller annat vis. Material som skridsko, klubbor, hjälmar, skydd och annat måste beställas. Men innan vi gör det måste vi veta hur stort intresset är och hur många som känner för att ha lite kul på is.
Kontakta Ola på tlf 608 053 762
e-post: ola@svenskamagasinet.nu