”Att skapa en hemmiljö för någon är i första hand att lyssna på kundens önskemål och behov när det gäller miljö, funktion och färg. Från vår sida är det självklart med ett personligt engagemang så att resultatet blir en miljö där uppdragsgivaren trivs och vill vara i, både till vardags och till fest”.

Det säger Christel Jurgensen, svenska, och Chris Poveromo, engelska, när vi besöker dem i butiken Estuco
Interiors på Centro Plaza i Nueva Andalucia. Det är två oerhört positiva och kunniga kvinnor med lång erfarenhet som inredare sedan 1988.
Men om jag inte har råd med en totalrenovering, vad gör ni då?
”Det är inga problem, svarar de raskt. Vi kan hjälpa till med nya idéer när det gäller att uppdatera din inredning. Allt ifrån en enkel gardinuppsättning till ett helt rum. Ibland behövs det bara en liten förändring för att nå ett resultat som förändrar hela intrycket”.
Vad ingår i ert jobb?
”Det är många saker med bl. a färgsättning, rumsindelning, val av material och möbler, ibland också konst och inredningsdetaljer. I vår studio har vi ett stort urval av bl. a designer- och inhemska tyger. Vi har tapeter och mattprover som man i lugn och ro kan titta på för att skapa en skräddarsydd lösning för varje smak. Det är viktigt att kunden får tid för att tänka och bestämma sig. Vi har också ett nätverk av mycket kompetenta och pålitliga hantverkare som utför målning, snickeriarbeten, el installationer och murar.

Många hus är idag till salu men går inte att sälja. Vad kan ni göra åt det?

Under de senaste åren har vi haft ett stort antal uppdrag med s.k. ”home styling”. Här kan man ibland, med enkla medel, göra objektet mer attraktivt på marknaden . Det är ett väldigt stimulerande arbete för oss för man ser snabbt hur en slitet eller tråkigt boende kan lyftas upp och få ett nytt attraktionsvärde.
I vårt samarbete med våra kunder börjar vi alltid med ett kostnadsfritt möte där vi noggrant går igenom kundens önskemål och funderingar. Vi är noga med att redovisa våra arbetskostnader och specificera material och externa medarbetare. Ömsesidigt förtroende är oerhört viktigt för att vi tillsammans skall nå bästa resultat”.

Annons

I sitt showroom har de noga utvalda dekorationsobjekt, handplockade annorlunda tillbehör och olika specifika möbler som får habegäret att stiga. En intressant produkt är det välkända märket Farrow och Ball, en ekologisk målarfärg baserad på naturpigment. Finishen är otroligt vacker, ett kalkliknande resultat som bara naturpigment kan åstadkomma, liksom hela färgskalan.

Varför inte besöka Christel och Chris när ni går till lördagsmarknaden vid Centro Plaza! Butiken har öppet 10-2 lördag o måndag, tisdag till fredag även öppet mellan kl 16-19. Ring Christel och Chris på tel. nr 952 81 06 33 eller 952 81 93 21
info@estucointeriors.com www.estucointeriors.com.