Patio Expo har idag fyra showrooms på Costa del Sol och tar varje vecka emot containers med patio möbler till sina lager i Mijas och Nueva Andalucia. Under de senaste åtta åren har man levererat patio möbler till Marbellas ledande hotell, till många butiker i hela Spanien, till fastighetsuthyrare och direkt till privatkunder.

Mannen bakom Patio Expo heter Carl Freiholtz och är en erfaren företagsledare både i Sverige och Spanien. Carl F började att designa och producera korgvaror i Asien för mer än 40 år sedan. Och det är samma typ av handarbete som än idag används till att framställa Patio möbler, skillnaden är att naturmaterialen har bytts ut mot det mer hållbara polyrattan, som tål väder och vind. Denna polyrattan testas av ett tyskt testinstitut för att motsvara kvalitetskraven och stommarna är tillverkade i aluminium vilket gör att möblerna är lätta och inte rostar.

Patio Expo har mångåriga kontrakt med ett flertal fabriker som producerar dessa skandinaviskt designade kvalitets patio möbler. Att sälja direkt till kund, utan mellanled, det är samma filosofi som tillämpades i det svenska företag Carl hade, där man producerade blommor i egna växthusanläggningar och sålde direkt till kund i egna butiker.

Patio Expos specialitet förutom de realistiska priserna, är att de kan erbjuda alla patio möbler i samma färgskala t ex soffgrupper, matgrupper och solsängar. Inom samma färgskala finns också 8-9 olika storlekar på matbord att välja på. Både runda och rektangulära bord med plats för mellan 4 – 10 gäster. Med egna transporter levererar Patio Expo på Costa del Sol inom 24 h och i övriga Spanien och Portugal, inom 48 timmar. Läs mer om priser och sortiment på patio-expo.com