Michaela Andersson är den unga entreprenören som expanderar sitt fotoföretag och nu etablerar sig på Solkusten. Klockan är 4 på eftermiddagen och vi är mitt uppe i en fotografering av en fin lägenhet i södra delen av Marbella. Lägenheten ska hyras ut när ägaren inte är på plats. Helena som äger lägenheten säger att hon länge har sökt en fotograf i området som kan få hennes lägenhet att sticka ut och bli lite mer intressant än andra uthyrningsobjekt.

Jag har tidigare tagit mina egna bilder men det har aldrig blivit riktigt bra, säger Helena. Nu får jag t o m flygbilder över området där jag kan visa hur nära havet lägenheten ligger. Inför fotograferingen har Michaela gått igenom lägenheten noggrant och även diskuterat med Helena. Det gäller att skapa sig en bild av vad som är unikt med objektet och få fram det bästa utan att ge en falsk bild, säger Michaela.

Vid fotograferingen gäller det att få in maximalt med ljus, dörrar öppnas upp och solskydd måste tas bort. Alltför personliga detaljer flyttas undan och givetvis måste kylskåpsmagneterna bort, säger Michaela med glimten i ögat. I det här fallet har Michaela även kompletterat med olika inredningsdetaljer för att lyfta karaktären i lägenheten ytterligare.

Michaela har fotograferat över 2000 lägenheter och hus åt olika mäklarföretag i Sverige. Och det märks verkligen, hon arbetar lugnt och metodiskt igenom lägenheten. En och en halv timme senare är hon klar. Bilderna levererar jag inom några dagar, säger Michaela innan hon åker iväg till nästa uppdrag i Nerja.

Du som vill komma i kontakt med Michaela kan maila till info@michsign.com eller läsa mer på www.michsign.com.

google_ad_client = ”ca-pub-4108016601726900”;
google_ad_slot = ”4324319218”;
google_ad_width = 728;
google_ad_height = 15;