Nordic Dental Centre välkomnar detta decennium och alla patienter med en totalrenovering av kliniken. Färgerna och stilen går i nordisk modern stil , svart, vitt, grått med inslag av guld . I behandlingsrummen spelas lugnande musik på tv skärmar du kan lyssna och titta på. Berätta gärna vilken musik du föredrar, så spelar vi den för dig. Vårt mål är att du ska ha en så fantastisk upplevelse som möjligt. Därför har vi även investerat extra i den bästa intraorala 3D scannern på marknaden. Med denna slipper du att obekväma avtryck, med kameran skannas dina tänder direkt och skickas ögonblickligen till tandteknikern som kan påbörja ditt jobb. Dina broar, kronor, fasader och implantat kommer att passa perfekt pga det exakta digitala avtrycket och du har bara gapat i en minut.

Ditt tandläkarbesök går fortare än någonsin tidigare. Alla behandlingar utförs på vår klinik i Fuengirola. För att erbjuda dig bästa kvalitet på behandlingarna har vi utökat vår personal utifrån deras specialiteter.

Vår nya tandläkare Elena är specialiserad på rotbehandlingar och kommer att få din rotbehandling att kännas som en lek. Hennes mjuka och lugna sätt gör att hon är väldigt omtyckt. Hon avslutar dina rotbehandlingar under endast ett besök med fantastiskt resultat. Vi är glada över att säga HEJ DÅ till långvariga och smärtsamma rotbehandlingar.

Alexandra är vår nya tandsköterska som med sitt leende lyser upp hela rummet och tar hand om dig tillsammans med tandläkaren. Många av er har redan träffat vår tandhygienist Aurora. Hon har flera års erfarenhet av sitt yrke och ser till att ditt tandkött och tandhälsa alltid ligger på topp. Dålig tand- och tandköttshälsa kan leda till allvarlig bakteriespridning i din kropp.

Annons

Eloisa vår tandreglerare har under årens lopp skapat många fina leenden med sina tandregleringar.

Tandläkare Christina och Peter är ansvariga över dina estetiska och övriga tandbehandlingar. Christina utför implantat- och filler behandlingarna. Valentina sitter i receptionen och hjälper dig med alla tidsbokningar, mail och försäkringsärenden. Hon talar flytande svenska, engelska och spanska och ser fram emot att höra från dig om du behöver vår hjälp. I augusti åker nästan hela tandläkarteamet till Nepal för att hjälpa till med unga kvinnor och barns tandhälsa. Mer om detta kommer längre fram.

Följ oss gärna på Instagram och Facebook för inspiration och erbjudanden. Vi finns här till er ert förfogande. info@nordicdentalcentre.com +34 952665306