I januari 2012 fick vi (jag och min spanske vän) nys om att det fanns en möjlighet att hyra en lokal, med bästa läget i Estepona hamn. Att ta en tom lokal till fullvärdig restaurang krävde en hel del hårt arbete och mycket diskussioner med Estepona kommun. För att inte tala om alla bestämmelser, dokument och licenser som krävs för att få komma igång och kunna öppna. Efter överklagande från grannen till lokalen, som ogillades, så kom vi igång med bygget i början av mars 2012. Min spanske partner gjorde mycket av grovjobbet och efter 6 månader kunde vi slå upp dörrarna till restaurangen.
Vi öppnade den 10 augusti och fick ett mycket positivt mottagande. Min partner valde dock, av personliga skäl att hoppa av och från januari 2013 driver jag restaurangen i egen regi.
Vi erbjuder en tapas-bar som redan har blivit mycket omtyckt, vår lunch– och kvällsmeny går inte heller av för hackor. All mat tillreds av våra två kockar Sonja (spanjorska, expert på spansk mat) och Julián (argentinare med kött och vegetariskt som specialitet). Allting serveras av vår serviceinriktade personal som alltid är glada och trevliga.
Vi har öppet alla dagar klockan 9 – 24. Om jag själv inte skulle vara på plats, hälsa från Robert, så blir ni extra väl omhändertagna.
Adressen är Rotunda del Puerto Estepona och ni når oss på tel: +34 952 80 84 13 eller gå in på vår web-sida www.antonios-estepona.com. Vi finns även på www.facebook.com/antoniosestepona
Hjärtligt välkomna
Robert Fäldt med personal