I Fuengirola i närheten av city och stranden finns Studio Mindbody som erbjuder mängder av sköna träningspass och välgörande behandlingar för hela din kropp. I en välkomnande, ljus och fräsch lokal välkomnar vi dig att besöka och boka ditt träningspass hos oss, säger ägaren Liisa Hanén, som startade yogastudion för drygt två år sedan. Liisa berättar att du kan välja bland olika träningsformer såsom Ashtanga yoga till mild yoga, avslappnande djupstretch, pilates, senior yoga och den omåttligt populära strandyogan. Du har möjlighet att träna varje dag i veckan, även på helger. Därutöver kan du boka privatlektioner i yoga, olika former av massage, exempelvis klassisk massage samt shiatsumassage. Allt för din harmoni, balans och välbefinnande.

Alla våra instruktörer är välutbildade och specialister inom sina egna områden. Har du problem med rygg, knän eller andra krämpor kan vi erbjuda dig anpassad träning. Prata med oss, vi finns till för dig.

Har du inte tidigare provat BEACH YOGA så unna dig den upplevelsen! Vi har strandyoga året om flera gånger i veckan. Vi träffas på Los Boliches stranden, utmed Paseo Maritimo Rey de Espana 80, mellan Yaramar och Illunion hotellet, nedanför Pesetasstatyn. Vi har med oss all utrustning som behövs och det är drop-in som gäller. Du behöver bara komma dit och njuta av din yogastund, lovar Liisa.

Utöver träningspass händer det andra intressanta händelser under veckorna, mer information hittar du på www.studiomindbody.com

Annons

Välkommen till Studio MindBody precis som du är!