En idé är inte en god idé om den inte testas. Vår idé om att erbjuda omsorgstjänster på spanska solkusten hunnit bli mer än tre år gammal och visst är detta en god idé. Soltjänsten är idag ett etablerat koncept för dem som anlitar oss; en investering i förtroende när människors behov står i fokus för alla de som behöver våra tjänster. I år har vi vidareutvecklat relationen med Sverige och de som vistas temporärt på spanska solkusten. Genom överenskommelser och avtal med aktörer som Centro Forestal Sueco och även Sanyres kan vi erbjuda våra klienter heltäckande omvårdnadstjänster.

Vi har också följt upp vår ambition att erbjuda hjälpmedel genom att investera i rullstolar, rullatorer och annat material som behövs för att tryggsäkra boendet. Vi har etablerat goda relationer med lokala leverantörer av hjälpmedel, vilket ger oss möjligheter att erbjuda inte bara tjänster utan också bra villkor vid inköp eller hyra av hjälpmedel. Vi har vidareutvecklat våra trygghetstjänster och kan erbjuda färdtjänstliknande transport och transfer från och till flygplatsen i Málaga. Allt för att underlätta för våra klienter att när som helst kunna nå de platser de önskar.

Vad vi idag kan räkna som framgångsfaktor är att vi har varit lyhörda för era krav och önskemål. Vi har uppmärksammat behovet av servicetjänster och inte bara vid medicinska eller omvårdnads behov, utan i hög utsträckning också den medmänskliga faktorn som ofta är lika viktig att förstå genom att bara finnas tillhands.

Under hösten kommer vi att finnas med på en rad aktiviteter som sker i Sverige, där det är höst nu, och vi börjar bland annat i Falun med 60plus mässan. Vi kommer att prata väl om svenskar i Spanien med förhoppning om att fler kan komma ner till solen nu när vi också finns här.

Annons

Kontakta Soltjänsten på tel 655 043 922 www.soltjansten.com