Coworker Event är ett skandinaviskt bolag som skapar unika upplevelser för företag och grupper genom resor med utvalda aktiviteter utifrån kundernas behov. – Resorna/upplevelserna blir bränsle som skapar sammanhållning bland vänner, på idrottsklubben eller på företaget. Vi skräddarsyr våra kunders resor och aktiviteter så att de ska bli ett minne för livet, säger Fredrik Eliasson, grundare av Coworker Event som drivs från Fuengirola.

Fredrik har lång erfarenhet av att anordna event och arrangemang av olika slag. Man skulle kunna säga att jag har det i blodet, beskriver Fredrik. Mina föräldrar var pionjärer inom resebranschen på 60-talet, på klassiska resmål som Torremolinos och efter att ha vuxit upp nära dessa miljöer var det naturligt för mig att arbeta inom resebranschen. Efter mångårigt arbete på olika positioner i rese/eventbranchen, och efter min Hotel management utbildning valde jag att starta eget. Jag kombinerade mina huvudintressen, resor och sport, t.ex skidåkning, golf och padel-tennis – och startade Coworker Event.

Padelresor till Spanien för svenska Padelklubbar är en av våra senaste produkter berättar Fredrik. Intresset för Padel är enormt och det är i Sverige som Padel-sporten växer mest i världen just nu.

På Coworker Event är vi stolta över att ha många trogna kunder som återkommande anlitar oss för företags- och gruppresor till Andalusien och andra platser i Spanien eller övriga världen.
Vi erbjuder resor där man kombinerar det bästa av sommar och vinteraktiviteter såsom dykning, surfing eller golf med skidåkning i Sierra Nevada.

För de mer äventyrslystna grupperna arrangerar vi på Costa del Sol också adrenalinstinna resor eller events såsom canyoning, rafting, eller parapente.

Om man vill uppleva vacker natur eller kulturella landmärken i och kring Andalusien ordnar vi även sådana resor, El Caminito del Rey är en härlig vandringstur i ett hisnande landskap som blivit populär som sidoaktivitet vid konferensresor berättar Fredrik. En vandring här kan också kombineras med andra trevliga aktiviteter för att få till den perfekta och aktiva utflykten.

Coworker Event erbjuder kostnadseffektiva och personliga events och resor med kreativ utformning, säger Fredrik. Det är viktigt att allt klaffar och att kunden får den bästa tänkbara upplevelsen som ger en krydda i livet och minnen att återvända till i vardagen. Vi erbjuder resor för stora och små grupper från 8 personer.

Är man till exempel ett gäng gamla vänner som vill få tid att skapa unika upplevelser tillsammans så passar det perfekt att åka på en av våra spännande resor.

Ta tillfället och boka en resa med oss nu, ring mig så berättar jag mer- ni når mig på +34 622 35 04 69, säger Fredrik avslutningsvis med ett leende på läpparna.
Mer information finns på www.coworker.se