Rococo Beauty är en nyöppnad salong i centro comercial Azalea Beach som ligger mellan Puerto Banus och San Pedro. Det är Veera Untura-Bukin från Estland, kosmetolog sedan 1999 som flyttade till Solkusten för 1,5 år sedan och nu har startat eget och erbjuder olika typer av behandlingar. Salong Rococo Beauty ligger väl synlig från huvudvägen med en iögonfallande färgrik fasad vilket återspeglar en del av behandlingarna som Veera erbjuder. Hon har de senaste 5 åren specialiserat sig på Aura-Soma, en form av färgterapi med ursprung i England.

Denna spirituella terapi baseras på färger, örter och kristallenergier som blandas i hundratals olika kombinationer och förvaras i lika många flaskor. Du väljer själv ut dina flaskor vilka har olika betydelse och kan hjälpa dig att hitta dig själv på en djupare nivå, finna dina speciella gåvor och utmaningar samt om du har någon blockering. Aura-Soma är otroligt intressant och inspirerande, det är logiskt samtidigt som det är bra för din hud, hjärnan och själen.

Veera är väldigt duktig på att behandla olika hudproblem och använder bl a schweiziska hudvårdsprodukter från Meder Beauty. Ni hittar henne på Instagram vera_cosmetologa och beställer tid per telefon gör ni på 621 370 915.