Res med Svenska Magasinet till fantastiska Valencia 5 till 8 oktober för en fyra dagars upplevelsehelg.

Vi skräddarsyr en resa med kultur, sevärdheter, vin- och cavaprovningar och middagar utöver det vanliga i samarbete med The Wine Atmosphere.

Vi utlovar en helg full av njutning att förvara i minnesbanken.

Requena och Valencia är färger, dofter och smaker.

Vår researrangör tar dig med till Valencias kulturarv och för att utforska vin och tapasparadiset i regionen.

Annons

Njut av utsökt mat på utvalda rekommenderade Michelinrestauranger och med vin- och cavaprovningar.

Ett arrangemang i fyra dagar av The Wine Atmosphere som erbjuder full service och med intressanta upplevelser i gott sällskap! En familjär resa där du som gäst är i fokus.

Boka nu! Vi kommer att leverera smakupplevelser inom mat och dryck med full service och visa dig Valencia City med sin charm och kultur!

Vi besöker flera fantastiska vingårdar i de vackra bergen och smakar på vinerna i regionen och du får möjlighet att plocka egna druvor.

Det väntar flera överraskningar på vägen som vi arrangerar just för Dig!

Boka nu så ses vi snart för en helg tillsammans!

Dagsprogrammet i korthet

Torsdag 5 oktober

På morgonen ses vi på Málaga flygplats för en kort flygresa till Valencia. Vi möter vår guide och buss för resan och vi startar med sightseeing av staden i de äldsta delarna. Vi äter en tiorätters lunchtapas med prisbelönta viner innan incheckning på centralt fyrstjärnigt hotell. Efter lite vila äter vi gemensam middag på en av Valencias mest omtalade Paellarestaurang.

Fredag 6 oktober

Requena

Efter en exklusiv frukost reser vi mot vindistriktet Requena och dagens första vinprovning med fyra sorters vin. Vi reser i den vackra naturen med berg och historia.

Lunch avnjuter vi på en Michelinrestaurang i hjärtat av byn där vi checkar in på nattens hotell. På eftermiddagen åker vi mot nästa vin och Cava provning för att på kvällen bjudas på fest av arrangören och ”whiteparty”.

Lördag 7 oktober

Paella Valenciana

Vi börjar dagen med lite sovmorgon eller en powerwalk i naturen för den som vill det. Bussen tar oss på förmiddagen mot dagens vinprovning i rustik miljö av goda viner och tilltugg.

Efter vinprovningen tar vi oss tillbaka till Valencia där en liten rundvandring erbjuds på egen hand. Till kvällen samlas vi för gemensam promenad och middag i stämningsfull miljö på hög nivå i hjärtat av Valencia.

Söndag 8 oktober

Dagen bjuder på möjligheter att själv välja aktiviteter och upptäcka den fantastiska staden eller kanske en dag för återhämtning eller shopping. Kanske du vill vila och sola på hotellet. Tidig kväll kör bussen oss till flygplatsen för hemresa till Málaga.

Sista bokningsdag 22 september.

Pris: 1.395 euro per person betalas vid anmälan.

OBS! Har du annan avreseort än Málaga kontakta arrangören The Wine Atmosphere direkt så kan de skräddarsy din ankomst.

För anmälan och detaljerat program kontakta arrangören på: info@wineatmosphere.com

+34 603 285 518

Läs mer på https://www.timecenter.se/svenskamagasinet-wineatmosphere/