Välkommen in till vår butik och vårt lyxiga showroom. Vi finns i San Pedro de Alcantara, Marbella. Här välkomnas du av butikschefen Juan som hjälper er att hitta rätt produkt. ProgibeSPA är den enda Jacuzzi® butiken som finns på Costa del Sol och som är specialiserade på spa bad, hot tub, whirlpool, sauna, hammam, här finns även olika pergola och växtväggar. Företaget har sina rötter i Helsingfors, Finland och Alicante, Spanien. Vi erbjuder alla typer av installationer, underhåll och service på alla våra produkter. ProgibeSPA erbjuder också många olika tillbehör och reservdelar.

Här är några kommentarer från nöjda svenskar kunder: Jonas Lundberg: ”bästa stället att köpa spa.” Christian Andresen, ägare av restaurangen på Los Naranjos Golf Club; ”Jag är mycket nöjd med deras arbete!”

ProPatio, ledande specialist för spa i Finland, letade efter en möjlighet att växa och när ägarna för Gibeller och ProPatio träffades på en konferens i Italien, båda företagen säljer produkter för Jacuzzi och ville ge bättre service till kunderna, då började historien om ProgibeSPA.

Jacuzzi historien: Sju Jacuzzi bröder emigrerade till Kalifornien från Italien. 1943 fick Kenneth Jacuzzi reumatisk feber vilket ledde till ledgångsreumatism. Fadern såg att hydrotherapi varje månad på sjukhuset, gjorde att sonens symptomer blev mycket bättre vilket gjorde att den yngste av sönerna Candido Jacuzzi, tillverkade en ny hydrotherapi pump1956, som gjorde det möjligt att Kenneth fick mer regelbunden terapi i hemmet.

Familjen sålde denna pump J-300, till sjukhus och skolor. Från denna innovation startade en helt nytt företag och Jacuzzi brand blev känt över hela världen och är grunden för alla spa bad och hot tubs.

Idag är Jacuzzi en global organisation med mer än 300 original patent och tusentals anställda som talar olika språk men alla delar samma vision: att må bra.

Olika hälsofördelar om man använder Jacuzzi. Lindring i muskler och leder: Värmen och trycket från strålarna gör att dina muskler blir helt avslappnade. Hot tubs kan också mildra ömtåliga artistiska leder.

Förbättrad mental och emotionell hälsa: Medan din kropp läker på insidan i det bubbliga vattnet och ger dig tid att läka även i tanken. Mindre stress, bättre sömn: Hydrotherapy kan hjälpa till att lindra stress och oro.

Undersökningar har visat att hot tubs kan markant och positivt förbättra känslan av oron tillsammans med fysisk smärta. Snabbare återhämtning av skador: Hot tubs och hydrotherapy kan hjälpa din kropp att på ett naturligt sätt förbättra läkningen av muskler och leder efter en skada.

Vattnets flytförmåga lättar trycket från ömma muskler och leder, medan det varma vattnet förbättrar cirkulationen och främjar avslappning.

ProgibeSPA är hängivna med sin kundservice som innebär att vi erbjuder lösningar just för dig med de bästa produkterna på marknaden. Målet är att lämna kunden med ett leende på läpparna och intrycket av att företaget står för ärlighet och ansvar, professionalism i alla sammanhang. > Läs mer på www.progibespa.es eller ring Juan +34 634 98 99 28