Med stor stolthet vill jag presentera mig för er läsare som ny ägare till Svenska Magasinet, Spañien Magasinet och Costa del Golf. Det känns fantastiskt roligt och utmanande och en uppgift jag varmt ska ta mig an.

Jag har i hela mitt liv jobbat med försäljning och jag drivs av att träffa nya människor och att anta nya utmaningar. Jag är utbildad hudterapeut och har i många år drivit egen salong/parfymeri och de sista tre åren i Sverige jobbade jag på gratistidningarna Mitti i Stockholm. Jag tycker mycket om att spela golf så som ni förstår har jag flyttat till paradiset på jorden. Jag gillar i princip all sport och borde ta mig i kragen och utöva det mer än att mest titta på sport på tv.

Mina närmaste planer är nu att bli varm i kläderna vad gäller både att bo i ett nytt land och att börja ett nytt jobb, jag längtar efter att få lära känna Er läsare och att sätta mig in i allt nytt. Det fina är att jag har ett etablerat och rutinerat team till min hjälp som alla har varit med länge.

Samtidigt som jag kommer in med nya tankar och idéer och lever efter devisen att man måste våga göra fel för att kunna göra rätt så är jag så stolt över den produkt som redan finns och som jag har läst varje semester här på Solkusten sen 1990. Med på resan är min man Johan och mina två söner Filip och William. På sikt är drömmen att hela familjen ska bli aktiva i företaget och William har redan nu tagit sig an våra sociala kanaler.

Målsättningen med våra medier och magasin är att vi ska bli det absolut första valet när man vill synas, den bästa och självklara samarbetspartnern här på Solkusten och i övriga Spanien.

EvaLotta gillar allmäntall sport och säger inte nej till en runda på golfbanan.

EvaLotta och SvM:s journalist Ola Josefsson deltog på Köpa Hus Utomlands i Göteborg.