På själva rangen så har du en skärm där du loggar in, eller följer offline hur du presterar. Varje slag registreras med allt från bollens hastighet till vilken höjd på slaget du har. Variationen hos PG’s är enorm – putting med utmanande fall, samt två olika bunkrar. Den ena finner du framför det fantastiska Treeline Café, med varianten snällare framkant till green och en lite tuffare som du finner jämte hål 2 på Atalaya New Course.

Varför ska jag träna hos just PG’s Golf & Sports Academy, är nog en fråga många kan ställa sig, men du kan vara lugn – vi har svaret! Hos PG’s hittar du fantastiskt duktiga tränare, med gedigen erfarenhet när det kommer till allt du kan behöva hjälp med. De förklarar så du som nybörjare eller mer erfaren golfare förstår exakt hur du ska förbättra ditt spel.

Träningsbunker med vacker utsikt över hål 2 på Atalaya New Coours. Här kan du träna med egna bollar eller med rangebollar.

PG’s Academy har ett stort utbud med olika träningar, tävlingar och andra aktiviteter, såsom Junior Golf school, som är för barn mellan åldrarna 4-14 år gamla, där barnen en gång i månaden får chansen att spela på en riktig bana. Grupperna för barnen är sex barn per ledare. PG’s erbjuder bland annat också för dig som företagare att ta med dina anställda dit för att få ta del av gruppträning.

När du väl befinner dig på anläggningen och njuter av det fina vädret, miljön och anläggningen så rekommenderar jag dig en paus på härliga Treeline Café, där det erbjuds allt från vatten, vätskeersättning och andra svalkande drycker. Maten består av en bred variation med allt från färsk frukt, proteinbars, svenska kanelbullar eller varför inte en fräsch sallad.

Här kan du alltid träna under tak i skugga för solen eller
som skydd mot regn.

För att ta del av allt som PG´s Golf & Sports Academy erbjuder så krävs ingenting annat än din tid för att besöka denna fantastiska anläggning. För att ta del av den första Trackman Range som finns på solkusten, så behöver du registrera ett rangekort, det hjälper dem dig med inne på Treeline Café. Du sätter in en valfri summa för att kunna hämta ut bollar i automaten uppe vid rangen, där du väljer mellan Small, Medium eller Large som är det tre storlekarna på antal bollar.

Glöm inte att följa PG’s för att få information om när det olika kurserna samt event hålls. Du hittar dem på Instagram samt Facebook. Glöm heller inte att som Svenska Magasinets läsare så har du 10% när du uppger att du läser magasinet då du fyller på ditt kort!

PG´s Academy Öppettider 7.30-21.00 varje dag. Trackmanskärmar vid utslagsplatserna. Adress: Atalaya Driving Range, 29679 Benahavís Lektioner erbjuds.