Sedan 2008 har Paulina varit mäklare i Fuengirola. Hon kommer från Finland, men hennes kunder är av alla nationaliteter. Hon arbetar utmed hela kusten, men Los Boliches och Los Pacos i Fuengirola är områden hon är specialist på. Idag finns det ett stort urval av mycket bra objekt här. Text och foto: Anja Erixon

Nu handlar det också mycket om nybyggen, t ex i El Higueron. Ett fantastiskt projekt med lyxiga lägenheter, med ny teknologi och underbar utsikt. Det handlar om totalt 51 lägenheter i olika storlekar. Beräknas vara klart juni 2020. Numera är det tryggt att köpa under byggtiden eftersom lagen kräver att köparna får bankgaranti! I skrivande stund är det endast 8 lägenheter kvar.

Idag har de två kontor, mest för att komma närmare kunderna. Det första kontoret ligger i Los Pacos och det är här kunderna är vana vid att hitta Paulina. Sedan kom ett tillfälle till ett kontor i Los Boliches och eftersom många kunder bor där passade det utmärkt att öppna ett kontor till.

Oavsett var man vill köpa en bostad kan Paulina hjälpa till, hon har ett utmärkt samarbete med flera mäklare utmed kusten. De flesta har funnits under många år och då har de ett mycket väl fungerande samarbete. Titta gärna på deras hemsida paulinachulz.com. I deras annons finns adresser till bägge kontoren.