Inom plastikkirurgin är de mest noterbara teknologiska framstegen inom bröstförstoringar via snitt i armhålan och endoskopi. Under en 12-års period har stor erfarenhet samlats in och slutresultatet är imponerande med helt osynliga ärr som inte syns alls runt brösten. Man använder alltid bröstimplantat av sammanhängande, hållfast silicongel tillverkad i USA (Mentor och Allergan), vilka håller de allra högsta kraven på kvalité och garanterar bra resultat både kortsiktigt och långsiktigt. Själva ingreppet tar normalt sett en timma och det krävs endast en natts sjukhusvistelse.
Föryngrande operationer såsom ansiktslyft, hals och ögonlock genomförs med den nya tekniken MACS LIFT, utvecklad i Belgien under det senaste decenniet. Med denna teknik används flera korta, osynliga snitt i huden, ett minimalt ingrepp och därför en snabb återhämtning på endast tre veckor. Huden frigörs och stramas åt, medan den underliggande muskulaturen spänns något. Den överflödiga huden tas bort.

Ingreppet ger fantastiskt resultat och ansiktet får ett föryngrat och naturligt uttryck utan att se `stramt` ut. Inte alls som tidigare när filmstjärnorna gjort sina typiska ansiktslyft. Ett ingrepp med tekniken MACS-LIFT görs på två timmar och det krävs två nätters sjukhusvistelse.
Dr Francisco är plastikkirurg sedan 1988 och han var praktikant på universitetssjukhuset Carlos Haya i Malaga. Han är koordinator vid enheten för plastikkirurgi hos Xanit Hospital Internacional sedan starten 2006. Dr Francisco är medlem i de spanska och nordamerikanska föreningar för estetisk och rekonstruktiv plastikkirurgi. Han har skrivit åtskilliga vetenskapliga artiklar i den prestigefyllda amerikanska tidningen “Plastic and Reconstructive Surgery”, där han beskriver flera av sina egna metoder vilka används internationellt av plastik kirurger över hela världen.
Beställ er gratis konsultation hos plastik kirurg avdelningen på Xanit Hospital Internacional. Ni får detaljerad information och råd av de två doktorerna på avdelningen, Dra. Maribel Ruíz och Dr. Francisco Giraldo. Ni kommer att demonstreras och visas resultat av många olika tidigare fall med respektive fotografier.