Många undrar säkert vad fillers är för något. Det är ett annat namn för hyaluronsyra som är en sockermolekyl vi har naturligt i vår hud. Denna molekyl har en unik förmåga att binda vatten och öka elasticiteten i huden. Hyaluronsyran finns ofta därför ofta i krämer. Men en kräm kan dock inte tränga sig ner i dermis, dvs hudens djupare lager.

Här kommer fillers in och hjälper oss att fylla ut rynkor, ge volym, markera och framhäva önskvärda drag som läppar, käklinje och haka samtidigt som vi återfuktar huden på djupet och reaktiverar våra egna hudceller.

Med åren förlorar vi fett, muskler, elastin, kollagen och hyaluronsyra vilket göra att huden sjunker inåt och neråt. Läpparna blir tunnare och ser surare ut eftersom även mungiporna sjunker neråt. Linjerna runt näsa och mun blir djupare.

En filler behandling tar bara några minuter och ger ditt ansikte ett omedelbart naturligt lyft och du kommer att se yngre ut med fin och fräsch hud. Rynkorna fylls med mikrokanyler som har en rundad form vilket inte förstör vävnaden, tvärtom stimuleras dina egna hudceller.

Fillers finns i olika densiteter beroende på ändamålet. Vill man avlägsna ärr efter finnar, fylla ut rynkor som inte hunnit bli djupa, återfukta på djupet och förebygga hudens åldrande är Skinboosters behandling det ultimata alternativet.

Nordic Dental Centre har valt att använda sig av märket Restylane som har funnits längst på marknaden (snart 20 år) och räknas till dom absolut bästa. Ni är välkomna till på Nordic Dental Centre i Fuengirola för en gratis konsultation och för mer information om dessa behandlingar.