Ny spännande fusion mat

av | jun 11, 2019 | Artiklar, Juni 2019, Kustbevakningen

Everest Fusion är en unik restaurang på flera sätt. Dels genom sin fusion meny där temat är Nepal, Thailand och Japan med inslag av rätter från Europa. Och ägaren Gobinda som kommer från Nepal är kocken som blev restaurangägare och när han inte tar hand om matgäster ute i restaurangen, då hittar man honom vid spisen i köket. Det finns mycket gott som frestar på menyn; friterade, kalla och varma förrätter, urgoda scampis med remoulade liknande sås och fishcakes. Sallader, tartar av lax eller tonfisk, klassiska pil pil räkor och MOMO en specialitet från Nepal, liknar en dim sum. Bland huvudrätterna hittar ni superb curry, grön eller röd. Grillat kött och fisk, nudelrätter padthai eller Singapore, välj vegetarisk, med kyckling, räkor eller kött. Sushi, sashimi och makis avslutar menyn och barnen äter för bara 6.95 € med glass efteråt. Fram till sista juni serverar Gobinda en rejäl 2-rätters lunch för endast 10 €. Och vill ni äta mat från Nepal så är det söndagar som gäller. Maten hos Everest Fusion är generellt sett inte kryddstark men säg gärna till om ni gillar starkt, så får ni sås separat. Happy Cocktail Hour med två för en är det från 16 till 18, härligt läskande cocktails med enbart färska ingredienser.
Hemkörning av mat kan ni få i området San Pedro till Laguna Village i Estepona, inkl. Atalaya, El Paraiso, Guadalmina och Benahavis-vägen. Everest Fusion ligger i Centro Diana, strax väster om San Pedro, avfarten efter Benahavis. Parkerar gör ni bäst på baksidan av Centro Diana. Varmt välkomna hälsar Gobinda.

TIPSA REPORTERN
Ola Josefsson

×
Popup Image Köp biljetter!