Verksamheten New Body, beläget vid feriaplatsen i Fuengirola, har snart funnits i 3,5 år. Grundaren Patricia Lee Adolfsson har nu valt att gå vidare och studera till stylist, och Linn Johansson, som arbetat som hudterapeut i Fuengirola sedan en tid tillbaka, har sedan 1 maj tagit över verksamheten Det har varit en väl fungerande verksamhet under alla år, säger Linn Johansson, och det finns en anledning till det. Kombinationen av det passiva gymmet och LPG-behandlingen är unik och mycket effektiv.
Vi arbetar med ultraljud, vacumterapi, infraröd värme och muskelstimulans som tillsammans ger fantastiska resultat. Ultraljudets vågor går ner på djupet i huden och mjukar upp fettdepåer och bryter ned celluliter och med hjälp av vacumterapin dränerar man sedan ut fett, vatten och slaggprodukter.

Samtidigt stärker man musklerna med muskelstimuleringen och behandlingen är upptonande och ger huden spänst. Den infraröda värmen är väldigt bra för förbränningen och om man har reumatiska problem eller t ex fibromyalgi eller MS. Många kunder kommer enbart för att få avslappning och smärtlindring. Många väljer också det passiva gymmet p.g.a att det är effektivt, en behandling motsvarar 4 timmar på gym.

Både Linn Johansson och Emma Granberg, som också arbetar på New Body, är utbildade hudterapeuter och kommer även ha diverse skönhetsbehandlingar såsom t ex ansiktsbehandling, pedikyr, vaxning och massage. Det erbjuds också bröllopsmakeup samt naturlig läppförstoring.

”Inom en snar framtid kommer vi även komma igång med Nu Skin-behandlingar som komplement till den klassiska ansiktsbehandlingen. Nu Skin är ledande inom hudvård och man arbetar med apparatur samt produkter som hjälper till att föryngra din hud, jämna ut rynkor, förebygga bildandet av ytliga blodkärl mm.”

Linn med medarbetar önskar alla gamla samt nya kunder varmt välkomna!

Tel: 622 891 688

Varmt välkommen!
C/Feria Jerez no 2, Fuengirola
(mitt emot Opencor, nära Feriaplatsen)
www.newbodyfuengirola.es